این که برخی «ازدواج موقت» را «هرزگی شرعی» می نامند نشانگر بی خبری ایشان از معنای «ازدواج» و «هرزگی» است. اگر کسی بداند که ازدواج یک پیوند قانونمند و بر اساس مقررات ویژه است و هرزگی روابط بی ضابطه و خارج از چهارچوب بین زنان و مردان است؛ دیگر این دو مقوله کاملا از هم جدا را به هم نیامیخته و عادل را فاسق نمی خواند.
باید بپذیریم که بازی با آبروی دیگران، دردی است در پیکر جامعه که هر روز عضوی را آزرده و تا مرگ آن پیش می رود و در این بین هر چه معروف تر و خوشنام تر باشی بیشتر در معرض این خناس های جامعه خواهی بود.
کم نیستند کسانی که گمان می کنند اگر آنچه می گویند واقعیت باشد گناهی متوجه آنان نیست؛ در حالی که بدِ دیگران را گفتن و یا درباره دیگران، بد گفتن اگر راست باشد غیبت است و اگر دروغ باشد تهمت.
دو مطلب در این زمینه هست که باید از هم جدا بشوند:
یکی؛ جلوگیری از هر گونه اصلاح به دلیل اعتقاد به امام زمان. این حتماً غلط هست
و یکی؛ طمعِ اصلاحِ کلیِ عالم و جهان. این هم غلط هست.
آنچه صحیح است امید فراوان به اصلاحات نسبی است که اتفاقاً اگر همین منطقِ ضرورتِ اصطلاحاتِ نسبی در افکار همه ما حکومت کند، گمان میکنم حالت تحرک و جنب و جوش ما، برای اصلاح و جلوگیری از هر نوع فساد منظمتر و صحیحتر و منطقیتر از آب دربیاید.
سنت و استحباب صلوات بر محمد و آل محمد گرچه محصور در زمان و مکان خاصی نیست؛ ولی با کاوش در روایات به مواردی برمی خوریم که در آنها به شکل ویژه سفارش به ذکر صلوات شده است. در این نوشته برآنیم تا آن موارد را برشمرده و به پیروی از روایات، عنایت بیشتری به ذکر صلوات در آن موارد داشته باشیم.
رفتارهای ظالمانه و به دور از انصاف بازاریان با مردم در سایه بی توجهی مسئولان نظام، احتکار کالاهای ضروری مردم در اثر سوء مدیریت در قیمت ها و نیز تبعیض در تقسیم دارایی ها و موقعیت های اقتصادی از سوی مسئولان نظام و مدیران ارشد لز مهمترین موانع تحقق عدالت اجتماعی است که امیرالمومنین علیه السلام به آنها اشاره دارد.